Routebeschrijving Pieterskerkhof

Klik hier om onderstaande routebeschrijving te downloaden.

Adres: Pieterskerkhof 23, 3512 JS Utrecht

Vergaderruimte-utrecht is makkelijk te bereiken vanaf het CS (9 minuten lopen) en de Utrechtse Domtoren kan dienen als referentiepunt (1 minuut lopen).

Het is mogelijk om vlakbij op de openbare weg te parkeren (mogelijk lang zoeken naar een vrije plek) en daarnaast zijn er twee openbare parkeergarages in de buurt die 24-uur per dag open zijn:

Openbaarvervoer (9 minuten):Looproute beschrijving vanaf Utrecht CS (850 meter – 10 minuten):

1. Loop Hoog Catharijne in (volg ‘Centrum’) en neem uitgang ‘Moreelsepark’ (na de ABN AMRO rechtsaf en vervolgens rechtdoor lopen).

2. Ga door de draaideuren (naast de HEMA) en neem de roltrappen naar beneden.

3. Buiten aangekomen ga je linksaf.

4. Na ca. 300 meter (je steekt twee maal een weg over) tot je niet meer verder kunt en tegen een Chinees wok restaurant aanloopt ga je rechtsaf.

5. Na ca 50 meter sla je de eerste straat links in (Zadelstraat). Je loopt nu recht op de Domtoren af. Loop rechtdoor tot je recht voor de Domtoren staat.

6. Passeer de Domtoren aan de linkerkant en loop rechtdoor. Via de Voetiusstraat kom je automatisch uit op het Pieterskerkhof. Aan de linkerkant zie je een passage (doorgang) met een slagboom. Dit is de toegang naar de vergaderruimte.

Klik op onderstaand plaatje voor een grotere weergave (lopen van station naar Vergaderruimte-utrecht.nl).