Frisdrankarrangement

Frisdrankarrangement

Onbeperkt koffie en thee gebruik zijn inbegrepen bij de zaalhuur. Indien u uw gasten ook wilt voorzien van onbeperkt frisdrank gebruik dan geldt een tarief van 3 euro per persoon voor onbeperkt frisdrankgebruik (flesjes cola, sinas, 7-up, casis, bitter lemon, spa rood, etc) gedurende de huur van de ruimte.

Optieplaatsing centrumlocatie - Pieterskerkhof* = Bij meer dan 40 personen geldt een tarief van 3,75 per persoon per uur ipv het ruimte-uurtarief.

Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Ontvangt u geen bevestigingsmail binnen enkele minuten dan is het verstandig om ons te bellen om te controleren of uw aanvraag goed bij ons is aangekomen. Veel voorkomend probleem is dat een verplicht veld niet is ingevuld. Het formulier wordt dan namelijk niet verstuurd.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier.
Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is. Mocht de ruimte nog beschikbaar zijn dan plaatsen wij een optie in ons systeem. Uw optie-plaatsing bevestigen wij u altijd per mail. Door deze mail weer aan ons terug te sturen wordt de boeking definitief.

Mocht er in de tussentijd een nieuwe aanvraag binnenkomen voor dezelfde datum, dan zullen wij u benaderen met de vraag of de reservering mag komen te vervallen of dat deze in een definitieve boeking omgezet kan worden.

U kunt ook bellen om te informeren naar de beschikbaarheid op 06-41391100 / bgg 06-24571309. Telefonisch kunnen wij echter geen boekingen of opties aannemen.

Lunchservice klein = 2 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit
Lunchservice groot = 3 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit + zoetigheid